De "Nouveau Chic Collection" is beinvloed door de Parijse "Rive Gauche" -cultuur van de jaren tachtig. De sleutelwoorden van de modebewuste mensen in de hedendaagse tijd zijn: elegantie, originaliteit, het oog voor detail en een gevoel voor ,,Vogue Styling". ledereen gaat zeer bewust met mode om. Kleuren en patronen worden gecombineerd en dit leidt tot versmelting van de mode interesse. Mode is steeds in beweging en dat is vooral herkenbaar in de trend van dit seizoen.

Om het gevoel van de Parijse ,,Rive Gauche"-chic met de elegantie van de Londense ,,Bond Street" te verbinden hebben we een combinatie van kapsels gecreeerd die in het komende seizoen gedragen zullen worden. Al die vormen stemmen mooi overeen met de idealen van de nieuwe mode: opgestoken, zachte contouren die langdragend zeer variabel zijn met de zachte, vloeiende beweging van de innige vorm.

De Looks van de ,,Nouveau Chic Collection" zijn kameleonachtig in hun aanpassings-bekwaamheid. Ze leggen gelijkmatig de nadruk op veelzijdigheid en draagbaarheid maar beklemtonen de belangrijkheid van het individu.